6 Eylül 2013 Cuma

Gümüş Mor Alev Enerjisi


Gümüs Mor Alev Nedir?

                                                


Gümüs Mor Alev, spiritüel üstatlarin binlerce yildan beri bildikleri yüksek frekansli bir spiritüel enerjidir. Yükselmis Üstat Saint Germain tarafindan yeniden ortaya konmustur, Tanri/Evren bilincinin yedinci isinidir. Gümüs Mor Alev, toplulugun çagrisini ya da insanogluna spiritüel hizmet çagrisini duyanlar içindir, yasamimizda bencilligin üstesinden gelmek için gereken b

ilgeligi de saglar.

Gümüs Mor Alev uyumlamasini aldiktan sonra onu mantralarla cagirabilirsiniz. Meditasyon ve göz önünde canlandirmayla birlestirildiginde Gümüs Mor Alev’in fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi degistirme ya da dönüstürme gücü vardir. Bu negatif enerji, hastalik, stres, endise, korku, kusku, nefret, öfke ya da istenmeyen aliskanliklar vb formlarda olabilir. Bunlarin hepsi bizim daha yüksek spiritüel plandaki güzelligi ve sevinci deneyimlememize engel olur.

Gümüs Mor Alev’in nitelikleri özgürlük, simya, adalet, sevinç, bagislama ve merhamettir. Mantralari kendinizi vererek söylediginizde Gümüs Mor Alev, bedeninizin, zihninizin, duygularinizin, hatta bilinçalti hafizanizin her hücresine, her atomuna girer. Elektronlarin titresimini yükseltir, böylece biz de, Tanrimizin Varligindan gelen saf kozmik enerjiyle daha çok yanki yapariz. Sonuçta, Mor Alev kendinden nefret etmekten fiziksel virüslere kadar hersey dahil olmak üzere spiritüel ya da fiziksel varligimizin içine yerlesmis bütün negatif enerjiyi dönüstürür.

Gümüs Mor Alev fiziksel organlarimiza yerlesmis toksinleri atmanin yani sira eterik, zihinsel, duygusal ve fiziksel bedenlerimize kaydedilmis olan simdiki yasamimizin ve geçmis yasamlarimizin travmalarini ve karmalarini da degistirir. Kimi kez karmamiz kendini agir bir yük gibi hisseder ama Gümüs Mor Alev’i davet ettigimizde kendimizi daha hafif ve daha az bir yükün altinda hissederiz, çünkü o, kisisel sorunlarimizin nedenini, kelimenin tam anlamiyla yakar. Baska bir deyimle Gümüs Mor Alev geçmis yasamlarimizin kayitlarini siler, dolayisiyla özsaygimizi artirir, kendimizden memnun olmamiza yardim eder.
Gümüs Mor Alev Enerjisini Kullanma

Gümüs Mor Alev dönüstürücüdür, onu hem kendiniz, hem de baskalari için kullanabilirsiniz. Uyumadan önce Gümüs Mor Alev çagirabilirsiniz ve sifa gereken bir konuda çalismalayi isteyebilirsiniz. Sabah sorun serbest birakilmis olur, yine de engelleri asmak, bagimliliklarin ya da derinlere kök salmis korkularin üstesinden gelmek gibi daha derindeki sorunlar için arka arkaya 30 gece süreci tekrarlayabilirsiniz.

Gümüs Mor Alev kullanilarak aci veren hatiralara sifa verilebilir, hatta Gümüs Mor Alev iliskilerdeki güçlüklerin giderilmesine de yardim edebilir. Iliskilerindeki sorunlara Gümüs Mor Alev gönderen kisiler korkunç bir yükün kalktigi duygusunu yasadiklarini ve yasamlarinda daha ileriye gitmek için kendilerini özgür hissettiklerini belirtmektedirler.

Gümüs Mor Alev, her gün çagirilarak aura ve baslica çakralar temizlenip arindirilabilir.
Gümüs Mor Alev ile yapabileceginiz seylerden biri, ona tüm negatif duygularinizi ve duygulanimlarinizi donusturtmektir. Sizde rahatsizlik yaratan herseyi bu sekilde Gümüs Mor Alev’e havale edin. Böylece, enerjinin fiziksel bedeninizde akisini kesintiye ugratan düsüncelerinizin, gitmelerini istemediginiz yönlere gittigini gördügünüzde, bu kesintiye ugramalarin ne oldugunu çözdügünüzde, zaman içinde bunu yapmak çok daha kolay olur, siz sadece onlari Gümüs Mor Alev’e havale edin.
GMA enerjisi kullanim alanlari ile ilgili olarak bazi öneriler
GMA yi kullanmak icin ,önce enerjiye bir master tarafindan uyumlanmak, daha sonra da enerjiyi "kalbimi, benligimi, bedenimi, bilincimi ve ruhumu GMA enerjisine aciyorum " diyerek davet etmek gerekir, enerji birkac saniye icinde akmaya baslayacaktir.
Asagida bir takim örneklerden faydalanabilirsiniz.

Örnekler:
* Cakralari sifalandirma,
* Hastaliga neden olan duygu, his ve aninin dönüstürülmesi,
* Bilic ve bilincaltindaki olumsuz kaliplari arindirma,
* Bilic ve bilincaltindaki korkulari dönüstürme,
* Kisi ya da kisiler arasindaki (is, es, arkadaslik ) herhangi bir sorunu dönüstürme.


Ayrica,
* Bulundugunuz ortamda negatif enerji hissediyorsaniz, GMA yi cagirarak, ortami aritmasini, dönüstürmesini isteyebilirsiniz.

* Her sabah GMA'yi cagirarak gun boyunca yolunuza cikacak tum negatiflikleri donusturmesini isteyebilirsiniz..
*Tüm psisik saldirilardan arinmak üzere niyetlenebilirsiniz..
* Belli bir bölgeye belli bir durum icin; (deprem, sel, salgin, huzursuzluk...vs ) GMA gönderebilirsiniz.
* Tüm dünyaya GMA gönderebilirsiniz.
* Ülkenize GMA gönderebilirsiniz.
Altın ve Gümüş Mor Alevi nereye gönderebilirsiniz?

1. Yolunuzu arıtması için gün boyunca akmasını isteyin.
2. Hasta veya dengesi bozulan insanlara gönderin.
3. Öfkenizi, korkunuzu veya herhangi negatif hisleri dönüştürmek için kullanın.
4. Karşılaşmadığınız insanlar da dâhil, öfke, korku veya diğer negatif hisleri temizlemek için
başka insanlara gönderin.
5. İlişkilerdeki uyumsuzluğu iyileştirmek için gönderin.
6. Savaş, hastalık veya uyumsuzluk enerjisini arıtmak için mekânlara, bölgelere gönderin.
7. Şifaya gereksinimi olan bedeninizin herhangi bir yerine gönderin
8. Elektrik hatlarına, telefon hatlarına ve internete gönderin
9. Işığa geçememiş, arada kalmış ruhların yuvaya gidebilmeleri için astral planlara gönderin.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder