8 Eylül 2013 Pazar

Dokunuşla Tedavi



Dokunuşla Tedavi

Karşınızdaki kişiyi tedavi ederken, bir tür enerji köprüsü konumuna gelirsiniz. Nefes aldıkça içinize giren hava, enerjiye dönüşür ve siz de bu enerjiyi elleriniz vasıtasıyla karşınızdaki kişiye aktarırsınız. Bu işlemi belirli bir renk üzerine konsantre olarak gerçekleştirirseniz, renk ışı­nımlarıyla, sizin enerji frekanslarınız birleşerek karşınızdaki kişi tarafın­dan absorbe edilir. Böylece hastanızın ihtiyaç duyduğu sağlık ve denge sağlanmış olur. İşte bu yöntemi uygulayabilmeniz için yapmanız gere­kenler:

1- Dikkatinizi yapacağınız işe verin. Gevşeyerek kendinizi rahatlatın ve ritmik solumayı uygulayın.

2- Tedavi edeceğiniz kişinin rahat bir şekilde uzanmasını sağlayın. Siz de kollarınızı uzatarak, ellerinizi hastanın 5-10 cm üzerinde tutun.

3- Daha sonra saf ve billûr gibi bir enerjiyle doluptaştığınızı ve bu enerjiyi elleriniz vasıtasıyla hastaya ilettiğinizi hayalinizde canlandırın.

4- Terapiye beyaz ve billûr enerjiyi kullanarak başlayın. Ellerinizi önünüzde yatan hastanın üst (taç) şakrası üzerine getirerek, bu beyaz enerjiyi ona iletin. Birkaç dakika boyunca karşınızdaki kişiye güç, sağ­lık ve denge aktarmaya devam edin. Sezgilerinizle karşınızdaki kişinin biraz toparlandığını anlayınca, işlemi durdurun.

5- Şimdi sıra, şikayetin sebebi olan esas bölgeye gelebilir. Bu esnada siz ritmik olarak nefes almaya devam etmelisiniz. Hastanın şikâyetine uygun rengi belirledikten sonra, o renk üzerine konsantre olun ve renk ışınımlarını yakalamaya çalışın. Kendinizi söz konusu renkle bütünleş­miş hissettiğiniz anda, içinize dolan renk enerjisini hastanızın rahatsız bölgesine aktarın. Kısa bir süre içinde hastanın rahatsızlığı hafıfleyecek ve tüm bünyesine denge gelecektir.

6- Bundan sonra yapmanız gereken, hasta bölgeye en yakın olan şak­rayla ilgilenmektir. Örneğin karşınızdaki kişinin sorunu midesindeyse, sahip olduğunuz enerjiyi hastanın mide bölgesine aktarın. Daha sonra da o bölgeye en yakın yerde olan güneş sinirağı şakrasıyla ilgilenin. Gü­neş sinirağı şakrası, mide ve sindirim sistemiyle ilgili enerjilerin top­landığı bir merkezdir. Yine bu örneğe göre, güneş sinirağı şakrasının ilgili olduğu rengi belirleyerek, o renk enerjisini şakra üzerine elleri­nizle yansıtın.

7- Yukarıda anlatılanları bir süre uyguladıktan sonra, alt (temel) şakranın olduğu yere gelin. Bu enerji merkezini hareketlendirmek ve canlandırmak için iletmeniz gereken renk enerjisi kırmızıdır. Bu işlemi de birkaç dakika boyunca devam ettirin ve sonra sırasıyla tüm şakra­larla tek tek ilgilenin. Ancak her şakranın değişik bir renk enerjisiyle ilgili olduğunu unutmayın. Bütün şakralara enerji depolamakla, şak­ra sistemini dengelemiş ve güçlendirmiş olursunuz.

8- Terapinin son adımında tekrar en başa dönün, hastayı bir kez daha saf ve billûr enerjiyle şarj edin.□

Ted Andrews

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder