6 Eylül 2013 Cuma

Kundalini Reiki Booster'lar (Kundalini Reiki 4-9)


Kundalini Reiki Booster Uyumlamaları:
6 tane booster uyumlaması vardır. Bu uyumlamaları, Kundalini Reiki 4 – 9 ya da Kundalini Reiki Booster 1 – 6. seviyeler olarak adlandırarak başkalarını uyumlayabilirsiniz.
Not: Bu uyumlamalardan söz edilirken 4-5-6 ve 7-8-9 şeklinde iki tane 3’lü gruba ayrıldıklarını görürsünüz. Uyumlamalar bu şekilde toplu olarak yollanabilir; ancak, alıcının uyumlamaları peş peşe günlerde ve birer birer talep etmesi uygundur. Tek tek alınmaları gerekmeseydi, ayrı ayrı seviyeler olarak hazırlanmazlardı J



Booster’lar ne işe yarar?
Kundalini Reiki Booster’ları, 1 – 3. seviye Kundalini  uyumlamalarını güçlendirir ve avuç içlerinizdeki çakraların daha fazla açılarak daha yüksek miktarda Kundalini reiki enerjisinin çok daha kısa bir zamanda sizin kanalınızdan geçerek akmasını sağlar.


Booster’ların yaptığı bir başka şey de, avuç içlerindeki açıklığın güçlenmesini ve böylece, kolay kapanmamasını; kapanıp enerji akışının düşmesine neden olmamasını sağlamaktır.


Lütfen unutmayın: Enerji akışını kuvvetlendirmek için, ara sıra kendi kendinizi tekrar bu booster’lara uyumlamanız önerilir.


Kundalini Reiki Booster Uyumlamaları nasıl yapılır:
Kundalini Reiki Booster uyumlamalarını yapmak çok kolaydır.
Tek yapmanız gereken, uyumlamanın gerçekleşmesi için Yüksek Benliğinizden talepte bulunmaktır.
Aynı anda birkaç kişiyi birden uyumlayabilirsiniz.


Uyumlama örneği: (Yüksek Benliğinize hitaben) “(Uyumlanacak kişinin adı) ‘nın kendi zaman dilimi içerisinde (gün) ve (saat)’te Kundalini Reiki Booster Uyumlamasının (seviye)’ıncı seviyesine uyumlanmasını rica / talep ediyorum.” Bunun üzerine, uyumlama başlayacak ve yaklaşık 30 dk sonra sona erecektir.


Uyumlama örneği: (Yüksek Benliğinize hitaben) “Şu anda Kundalini Reiki Booster Uyumlamasının (seviye)’ıncı seviyesine uyumlanmak istiyorum.” Bunun üzerine, uyumlama başlayacak ve yaklaşık 30 dk sonra sona erecektir.
İki adet 3’lü Booster grubu arasında 5 günlük bir süre bırakılması önerilir.


Ayrıca bazı master’lar, uyumladıkları kişinin hemen ertesi gün aynı seviyeye master’larını uyumlamasını isterler. Bu uygulama, kişinin pratik yapmasını ve aynı zamanda, uyumlandığının doğrulanmasını sağlar. Çünkü uyumlanmadığınız bir şeyin uyumlamasını veremezsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder