6 Eylül 2013 Cuma

Kundalini Reiki Özet Bilgi


Kundalini Reiki 1. Aşama
Kundalini Reiki 1 inisiasyon sürecinde kök çakra haricindeki bütün çakralardaki tıkanıklıklar ve blokajlar açılmakta ve ana enerji kanalı Kundalini Reiki 2. aşama inisiasyonunda yaşanacak Kundalini Uyanması için hazırlanmaktadır. Kalp çakrası genişlemekte ve eller ile kalp çakrası arasında, Reiki enerjisinin aktığı kanal açılmakta

Kundalini Reiki 2. Aşama
Alınan inisiasyon ile Reiki kanalı güçlendiriliyor. Kundalini enerjisinin aktığı ana enerji kanalı nazikçe uyarılıyor, Solar Pleksu çakrası minimumda açılıyor ve Tam kundalini uyanmasının yaşanacağı 3. aşama için  hazırlanıyor. Verilen meditasyon düzenli olarak uygulandığında kısa sürede kundalini alevinin güçlendiğine şahit olacaksınız.

Kundalini Reiki 3. Aşama
Bu aşamada önceki inisiasyonlar kuvvetlendirilmekte ve Boğaz, Solar Pleksus, Cinsel ve Kök çakra açılmakta, Kundalini alevi güçlenmekte ve kundalini enerjisi tepe çakraya kadar ulaşmaktadır. Bu yaşanan tam kundalini uyanmasıdır. Bu aşamada kristalleri ya da başka objeleri reiki kanalı olarak inisiye edebilirsiniz. Bu aşamada alınan ekstra inisisasyonlar sayesinde farklı alanlara ulaşıp şifa etkisini kuvvetlendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder