8 Eylül 2013 Pazar

Herkes Şifa Yapmayı Öğrenebilir mi?



Evet, bu olasıdır. Sevgi tüm şifa etkinliklerinde harekete geçirici bir güçtür. “Ruhsal şifacılık” medyomluk türlerinden biridir. Ruhsal şifa medyomluğu, iyi bir ruhsal şifa medyomu yanında uygulamalar yapılarak, öğrenilebilir. Şifa sanatları konusunda olabildiğinde iyi kitaplar okumanızı öneririz.

- İnsanlara karşı duyduğumuz sevgi iyi bir şifacı olmamızı kolaylaştırır mı?

Karşılıksız sevgiyi sunma kapasiteniz size her konuda başarı sağlayacaktır ama, iyi bir ruhsal şifacı olabilmeniz; bu sevginize, ruhsal dünya ile uyumlu bir bağlantıyı da eklemenize bağlıdır. Ayrıca,her sorumlu şifacının öncelikle bilmesi gereken ders insan bedenini anatomisidir. Bu konuda gayet güzel hazırlanmış, herkesin anlayabileceği anatomi kitapları bulunmaktadır.

Şifacı olmaya karar verdikten sonra da, her şeye rağmen, hastanızla ilgili çok özel ayrıntılara girmemeye özen göstermelisiniz. Kendisi anlatmadıkça, bu alana pek girmeyin. Unutmayın ki, sizin şifacılıkla ilgili rehberiniz hastanızın ne gibi sorunları olduğunu, hastanızdan daha iyi bilir.

- İyi bir şifa kanalı olmaya nasıl hazırlanabilirim?

Şifacının kendisi özellikle; sadece bedenen değil, zihnen ve psikolojik olarak da çok sağlıklı olmalı. Şifacı ancak böyle bir safiyet ve sadelik içinde olduğu zaman, süptil tesirleri alarak, hastaya aktarabilir. İdeal olan budur, ama tam sağlıklı olmadan çalışan medyomların (örneğin, Ted Serios) bulunduğunu da biliyoruz.

Bir zamanlar bir şifacının hastası şunları söylemişti: “Benim şifacım sigara ve alkol kullanıyor ama son derece başarılı bir kanal, çok iyi sonuçlar alıyor.” Buna yanıtımız şudur: Eğer o şifacı sağlık yasalarıyla uyumlu olursa, daha da başarılı olacaktır...

Kadim (çok eski zamanlara ait) ezoterik bilgilere ve uygulamayla edindiğimiz deneyimlere göre, ölü et yani, ölmüş / öldürülmüş hayvan cesedi bol miktarda toksin, insana zararlı bazı hormonlar ve kimyasallar ile kesilirken deneyimlediği ve tüm hücrelerine sinmiş olan korku ve dehşet titreşimleri içerir. Bu negatif enerji ve etki etlere sinmiş olarak kalır ve bunları yiyen tüketiciye de aynen geçer.

Bu anımsatmalardan sonra, et ve et ürünlerini beslenmenizden kaldırmaya karar verdiğiniz zman, dikkat edeceğiniz biricik şey B-kompleksi vitaminleridir. Çünkü, B-kompleksi noksanlığı sinir sisteminizi olumsuz yönde etkiler.


Kaynak: THE POWER OF YOUR SPIRIT, S.O’Brien

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder