8 Eylül 2013 Pazar

Şifada Ses ve Sessizlik



Ses sessizlikten doğar ve yine sessizlikte çözülür. Bu ikinci sessizlik ilkinden çok daha büyüktür çünkü sonunda ses yüce modelini uzayda oluşturmuştur. İyileştirici titreşimlerin oluşturulması öncesinde şifacının ve şifa alanın dikkatlerini odaklamaları ve kendilerini hazırlamaları için geçen ilk bir kaç dakika çok önemlidir. Bu başlangıç sessizliğinde, birkaç dakika sonra sessizliğe yayılacak sesler duyulacaktır. Bu zaman, seslerin gitmesini istediğimiz yere gitmesi için yönlendirilmesi zamanıdır. İşitilen sesleri üretmeden önce 30 saniyeye kadar vaktimizi kullanabiliriz.



İyileştirici titreşimleri yeterli kanımız oluşuncaya kadar sürdürdükten sonraki durum da başlangıçtaki durum kadar önemlidir. Şifa sonrasındaki sessizlik, içimize dönme ve özümseme dakikalarıdır. Tam bir fiziksel rahatlama duygusu, saf sevgiye benzeyen sakin bir enerji titreşimi, büyük bir zihinsel berraklık ve derin bir ruhsal dinginlik gibi kazanımlarımızı hissedebiliyorsak şifa yerini bulmuş olur.



İyileştirici ses çalışmaları bizleri günlük ruhsal seviyelerimizin ötesinde daha yüksek bir bilinç seviyesine ulaştırır. Sezgisel ve psişik yeteneklerimiz artar.



İnsan Sesinin İyileştirici Gücü / James D'Angelo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder