8 Eylül 2013 Pazar

Kozmik Telepati ve Kendine Şifa Vermek



KOZMİK TELEPATİ VE KENDİNE ŞİFA VERMEK 

Bu telepati tekniğini ‘’ışıkla aynı çizgide’’ olabilmeniz ve dengeli bir bağlantı kurabilmeniz ve zıt iletişimle yanıltılmamanız için kullanmanızı istiyoruz. Eğer bağlantı ve iletişim Tanrısal Varlığınız’dan dengeli bir biçimde geliyorsa, Yüksek Benliğiniz’in iletmek istediği mesaj sizin tarafınızdan daha kolayca kabul edilip anlaşılacaktır. Dünyanıza şu anda yollanan ya da dünyanızı ve enerji alanlarınızı bombardıman eden yeni iletişim enerjileri (mesajlar) arasında sizlerin de ara sıra zıt mesajlar almanız mümkündür.
Dünyanızda mevcut fiziksel iletişim vasıtalarına bir göz atarsanız, sadece telefonlar, uydular, radyolar, televizyonlar değil , egemen güçlerin kullandığı ADF (Aşırı Düşük Frekanslar) ile de karşılaşırsınız. Ayrıca, dünyanızın üstünde ve yeraltında bulunan dünya-dışı varlıkların üslerinde sürekli yayınlanan mesajlar ve karşılıklı kurulan iletişimler de buna dahildir.
Siz tüm bu gelen-giden farklı ley hatlarının ya da ızgara biçimindeki haberleşme ağının etkisi altındasınız. Eğer kendiniz için bilgi almaya çalışırsanız, çok kolayca tüm bu iletişimleri alıcı durumda olabilirsiniz, öyle değil mi? İşte bu yüzden bu bütünleme alıştırması, bu teknik, dengeli bir mesaj almanıza çok yardımcı olabilir.
Yüksek Benlikle Bütünleşmek İçin Dört Çeyrek Daire Ve Renk Kodları

Başınızı üstten dört çeyrek daireye böldüğünüzü varsayın. Bu çeyrek dairelerin ikisi negatif, ikisi pozitif kutbiyete sahiptir ve bunlar karşılıklı olarak birbirlerini dengelerler. Bunlar birbirlerinin kutbiyetini dengelemenin ötesinde, gelip farklı bedenleriniz arasında çalışan ve zihinsel, fiziksel, eterik bedenleri bütünlük içine sokan elektromanyetik frekanslara yardımcı olurlar. Başınızın sağ önü negatif ve kırmızı, sağ arkası pozitif ve mavi,sol önü pozitif ve yeşil,sol arkası negatif ve altın sarısıdır.Aynı şey ayaklarınız için de geçerlidir.

Kendinize Şifa Vermek İçin
Eğer şifa verici bir enerji elde etmek, kutbiyetinizi dengelemek, hücresel yapınızdaki DNA’nızın yeniden programlanmasına yardımcı olmak istiyorsanız, başınızdaki ve ayaklarınızdaki çeyrek daireleri aktive etmeniz, böylece içeri doğru bir enerji vorteksi, bir vakum yaratmanız gerekir.
Ayrıca bu enerjiyi alıp, onu ayak tabanlarınızdan, topraklama amacıyla yere aktarabilir ve yine aynı enerjiyi başınızın tepesinden evrene yollayabilirsiniz.
Aktive işlemini yapmanın yolu, ‘’renk kodlaması’’ nı hatırlamaktır.
İlk bölüme ( başınızın sağ ön tarafı) dokunun ya da dokunduğunuzu imgeleyin ve ‘’Kırmızı’’yı düşünün. O bölgeden yukarı yayılan bir kırmızı ışık da görebilirsiniz. Bunu çok hızlı bir biçimde yapmayın. Düşünmek ve kırmızı bölümü iyice görmek için kendinize zaman tanıyın.(Bunu diğer renkler için de yapın.)
İkinci bölüme ( başınızın sağ arka tarafı) dokunun veya dokunduğunuzu imgeleyin ve ‘’Mavi’’yi düşünün.
Üçüncü bölüme ( başınızın sol ön tarafı) dokunun ya da dokunduğunuzu imgeleyin ve ‘’Yeşil’’i düşünün.
Dördüncü bölüme ( başınızın sol arka tarafı) dokunun ya da dokunduğunuzu imgeleyin ve ‘’Altın Rengi’’ni düşünün.Bu ‘’Altın Rengi’’ enerjiyi tekrar ‘’Kırmızı’’ ile bağlayın ve aynı sırayla devam edin.
Bu tıpkı sonsuzluk işareti çizmek gibidir. Ve en az üç kere tekrarlayın.Artık dört rengi de aktive etmiş bulunuyorsunuz ve onlar enerji ışınlarına dönüşüyorlar. Bundan sonrasını sizin düşünmeniz gerekmez. Bundan sonra sizin işbirliği yaptığınız Yüksek Benliğiniz ve rehberleriniz idareyi devralacaktır. Bu noktadan sonra arkanıza yaslanıp iyileştirilmeyi bekleyebilirsiniz. Ya da bu şifa enerjisini dünyanın çekirdeğine veya evrene, ya da iyileşmesini istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.
Eğer hücresel yapınızı iyileştirmek istiyorsanız, sadece bu vakum vorteksinin bedeninizde çalışmasına izin verirsiniz. Enerjilerin bedeninizden geçişini hissedeceksiniz. Eğer uyumaya karar verirseniz, o zaman içsel bir düzeyde şifa almaya devam edeceksiniz.Hatta bu alıştırmayı uykuya dalmadan önce yapmak harika bir şeydir. Faaliyeti başlatın ve sadece enerji alanınızın onun içinde salınmasına izin verin. Eğer iyileştirmek istediğiniz kanser, AIDS, bir tümör, cilt hastalığı gibi belirli bir hastalık varsa, tıpkı bir bilgisayar çipine bilgi yükler gibi, bir düşünce göndererek bunu programlayın.
Bu enerjiyi aktive ederken sadece olumlu düşünceler programlayın, olumlu onaylamalar yapın.
Şifa çalışması için ayaklarınızı aktive etmenize gerek yoktur. O otamatik olarak aktive olacaktır.Ayaklarınızda karıncalanma, başınızda ise bir titreşim hissedeceksiniz.

Işığın Çağrısı-Mark Niclas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder