9 Kasım 2013 Cumartesi

Aile Dizilimi Nedir? Açılımı...



Aile dizilimi, sergisi, açılımı adı her ne olursa olsun muazzam bir çalışmadır,enerjinin sistemin görsel şovudur..
Her çalışmada konuları bildiğim halde,tıpkı suyun üstünde yürüyebilmek gibi; nasıl olabiliyor diye hayrete düşerim..
Hayatınızda tekerrür eden bir deneyim mi var..
Herhangi bir olumsuzluğumu aşamıyor musunuz..
Ne yapıyorsunuz da bunları kendinize çekiyorsunuz..
Bu deneyimleri yaşamamak için ne yapmalısınız ki, tekerrür etmesin..
Aile dizilimi denilen fakat çok yönlü olan bu çalışma hızlı bir şekilde size yardımcı olacaktır..

Aile dizilimi kısaca;
Bu çalışma, birlikte yaşadığımız aile karmamızın sorunlu, blokajlı noktalarını bulup hayatımızdaki tıkanıklıkların gerçek sebebini görmemizde yardımcı olur.


Blokajlar, yaşayacağımız deneyimleri engelleyebilir. Terapiden sonra ise sorunların ve tıkanıklıkların bittiğini fark ederiz. Bu çalışmadan sonra bir çok kişi hayatında önemli açılımlar yaşamıştır.
Anne-baba ilişkileri ya da ölümleri, sevgisiz ya da güvensiz ilişkiler, kazalar, intiharlar yaşantımızda bizi etkileyecek bir çok travmaların şimdiki yaşadığımız hayatta bizi nasıl etkilediğini; maddi korkularımız ve kilo sorunlarımızın asıl sebebinin nereden kaynaklandığını görmek için güzel bir çalışma ve deneyimdir.


Geçmişte yaşadığımız olayları seyirci gözüyle gözlemek, farkında lığımızı ve bilinç düzeyimizi artırır.
Bize güzel bir yaşam sunar

Sırf aile olarak yapılmıyor bu çalışma yaşantımızda olan tüm canlı ve cansızlar için yapılabiliniyor..
Çevremizde karmamızda(yaşantımızda) olan tüm kişiler olduğu gibi mesela;satılmayan arsa,hayalini kurduğun madde, para,kariyer gibi gibi bir çok seçenek koyabilirsiniz..
Size öncelikle korkularınızı ve KENDİNİZİ gösteriyor..Aşabilmeniz için neler yapabileceğinle ilgili bilgi veriyor..
Olumsuzluk var ise karşılıklı konuşmalardan sonra bazen ilk aşamada çözümlere ulaşılıyor.. Bazen de bir kaç seanstan sonra..
Neticede o duygu, kişi sizi artık üzmüyor veya çözüme ulaşabiliyorsunuz…

Sevdiğimiz fakat duygularımızdan emin olmak istediğimiz, düşüncelerini öğrenmek veya biz den beklentilerini öğrenmek istiyorsak hiçbir problemi olmayan kişileri de koyabiliyoruz..

Ölmüş şu anda dünyada olmayan, fakat hala içinizde öfke veya vicdan azabı duyduğunuz kişilerle de çözüme ulaşabiliyorsunuz

‘’Aile dizilimi çalışması nasıl yapılıyor..’’



Sergisini açtıracak kişiyle ayrı bir odaya geçilir ve bana sorunlu olan seçenekleri sunar..İsimleri ve notları alırız..Daha sonra gurubun yanına gideriz;kişiler birbirini tanısın tanımasın, hiç bir şey bilmeden katılımcı olanlar tıpkı tiyatro gibi sahneye çağrılır..


Biraz drama ya benzer, farkı oyunu oynayan kişiler(rol alan) kim olduğunu bilmez(anne, baba, eş, sevgili,arsa, kariyer, para gibi)bilmeden ‘’O’’ olur.. ve oyun başlar…
Sergisi açılan kişi seçtiği kadar blokajı çözümlenir..
Her katılımcının sadece tek blokajı çözümlenir..Katılımcı bir şey söylemediği halde sistem tarafından annesi, eşi,para,kariyer yada patronu kendi yaşamında neyse sistem ona uygun rolü verir ve katılımcıda minik sahnede yaşayarak sorunu çözümler..

Eğer özel hayatınız bilinsin istemiyorsanız kendi arkadaş çevrenizden veya ailenizden gelen kişiler dahi kim olduğunu bilemezler..


Sadece aile sergisi açtıran kişi ve ben bilirim, sırrınız tabi ki ben de kalır..Diğer kişiler sadece bilmeden oyunu oynarlar, asla kim olduklarını anlayamazlar…

Paylaşmak isterseniz de yorumlar yapılır şaşkınlık sohbetlerimizle gülüşlerimiz gerçekleşir…:)


Sergisi açılacak kişi veya katılımcı olan kişiler REİKİ eğitimi almış veya bu konuda bilgisi olmak zorunda ‘’’DEĞİLDİR’’..

Artık konuyu daha iyi anlayabileceğinizi düşünüyorum…
İsterseniz aile dizilimi sergisi veya katılımcı eğer hala tedirgin oluyorsanız da, izleyici olarak bu çalışmaya katılmanızı öneriyorum..


Çalışma süreci; her sergi ortalama konuşma ve açılım toplam 1 saat sürüyor..Genelde iki sergi açıyoruz buda iki saatimizi alıyor..
Sistemde çözülen her şey hayatınıza farklı bir şekilde yansıyor..:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder