17 Ağustos 2015 Pazartesi

Ağustos 2015 İstanbul Aile Dizimi - Yaşam Enerjisi Güçlendirme Atolye Çalışması - Hayat Ağacı Terapisi

Ağustos 2015 İstanbul Aile Dizimi - Yaşam Enerjisi Güçlendirme Atolye Çalışması - Hayat Ağacı Terapisi

Yaşam Enerjisi Güçlendirme

Enerji bizim tüm hayatımızı yönlendiren görünmeyen tarafımızdır. İnsan, fiziksel ve enerji bedenden oluşur. Fiziksel bedenin kontrolü ise enerji bedenindedir.

Fizik bedenimizin kirlendiğini hissettiğimizde ellerimizi yıkıyoruz, banyo yapıyoruz veya farklı bakım işlemleri yapıyoruz. Zarar görmesini istemiyoruz. Enerji bedenimiz de kirlenir ve kirlendiğinde de bakıma, temizliğe ihtiyacı vardır.





YAŞAM ENERJİSİ ATÖLYE ÇALIŞMASINDAN sonra neler oluyor?

* Ruhsal olarak daha iyi korunmayı öğrenerek,
* Yaşarken adlandıramadığımız olayları tanılayarak:
* Bildiğiniz bilmediğiniz suçluluk duygularını temizlemeyi ( Ki hayatta birçok şeye sahip olamamanın altından Suçluluk = Hak etmiyorum çıkar)
* Başarı ile barışmayı (inanç kodlarını değiştirerek)
* Spiritüel en büyük değer olan kendini sevmeyi
* Yaratıcı üretici enerjiyi daha iyi kullanmayı
* Sevgi ile yeniye yer açmayı
* Affetmenin ve Özgürleşmenin gücünü ve beraberinde güzelliğini
* İçinizdeki kadın / erkek resmi yüzeye çıkarmayı
* Cinselliğinizi kabullenip kucaklamayı
* Kadınların aylık döngü enerjilerini verimli kullanabilmelerini
* Bilmediğiniz yetenekleriniz ortaya çıkarmayı
* Bildiğiniz fakat tam kapasite ile kullanamadığınız yetenekleriniz net ve tam kullanılacak hale getirmeyi
* Size ait olmayan yükleri bırakmayı uygulamalı güzel bir sohbet ortamında gerçekleştireceğiz.

GÜNEŞ MİNE GÜLEŞ ile Ruhsal helalleşmenin diğer adı AİLE DİZİMİ



Eğer aile içinde şiddet, intihar, cinayet, düşük, ana baba rollerinde uygunsuzluk gibi bir sebeple sistemde bir bozulma veya aile sıralamasında bir kopma olursa, bundan aile fertlerinin hepsi, hatta etkisinin derinliği oranında gelecek kuşaklar da etkilenmektedir.



Hiç tanımadığınız biri, size dönüşerek size sizi anlatıyor...


Neden ben hep bunu yaşıyorum?
Bu benim kaderim mi dediğimiz durumlarda şifanın görsel şovu devreye giriyor.

Çoğunlukla tek seans yeterli olurken bazı vakalarda 3-4 çalışma gerekebiliyor.
Aile dizimi, bize bizi bizle gösteriyor, zanlarımız ve hakikatler daha net algılanıyor.
Bunca zamandır kapalı olan sandıklar açılıyor, ifade edilmemiş, baskılanmış, kapatılmış, akamayan enerji, alanda kendini ifade ettiğinde ve olduğu gibi kabullenildiğinde
Şifa işlemeye başlıyor.

Satılmayan arazi, yürümeyen ilişkiler, düşükler, kürtajlar, vedalaşamadan gidenler, ağır hastalıklar ve diğer çıkmazlarınızda ruhsal havalandırma oluyor.
Ruhsal hellalleşme ve kefaret ödemenin şifası yaşamınızda vücut buluyor.







Aile DizimiKefalet Ödemenin sonudur. Peki Neyin Kefaleti Atalardan gelen. Yaşadıklarımız kollektif bilinçle aktarılan bilgi ,bir başka değişle dizimde farklı bir sürü teknikle yapılsada esası bir özgürleşme ve yüzleşme çalışmasıdır '' affet benidir seni affediyorumdur'' en çokta ''seni görüyorum''dur daha açık bir dille anlatacak olursak hissedilen herşey sistem tarafından kaydedilir ve aynı genlerden gelen birinde ortaya çıkar atalarınızdan birinin yıllar önce aldırdığı bebek bilin yada bilmeyin bugün tıpkı yükü alan kişiye olmuşcasına yapılmışcasına etki gösterir yanlızlık duygusu terkedilmişlik hissi güvensizlik gibi ..
yaşayacaklarımız karma ve gen yoluyla önceden belirlenmiş bir halde tercihlerimizide kullanabileceğimiz gibi farkındalıkla bakarak Şifalanması sağlanıyor







sadece farkında olmak bilmek bile iyileştiriyor
bizler atalardan sadece gen almıyoruz gen yoluyla bilgide alıyoruz kaderde alıyoruz
kızılderili inanışıdır dünyadan göçen ruh tüm birikimini bir kişiye bırakır yakınlarından
şu kadarını söyleyebilirim ki kızılderililer haklı
aille sistemdeki en küçük sistem birimi aile ordan başlayan halkalar dallar halinde uzanan bir uzantı dede onun babası ..vb hiç konuşmadan kişinin etrafına dizdiğimizde esas kişiyi ne kadar etkilediğini ne hissettirdiğini ve neler bıraktığını görüyoruz
dizim sistemlerinde çalışırken bulduğum bişey bu hepsi gen yoluyla aktarılan bilgi ile dünyada nesilden nesile geçerek cezasını ödüyor bazen buna karma deniliyor bazen ise ataların yolundan gitme sistemde kayıtlı her veri bilgisayara girilmiş kod gibi işlevini yapıyor ya eyvallah deyip devam edeceksin ettiği yere kadar yada oturup bunlarla tek tek çözüm yakalayıncaya dek çalışacaksın önce kendin sonra senden önce ve sonrakilerin düzenine etki etmesi için





Psikoloji çalışmalarında varılan son Psikoterapi TekniğiSistem Dizimi - Aile Dizimi - Temsil Sistemleri

Bir çok adla anılıyor. En bilinen adı ile Aile Dizimi.



Oturun bir kenara ve hayatınızı İZLEYİN...



Aile Diziminde çalışmanın ön görüşmesi bilinen şekillerde gerçekleşmiyor. Soy ağacından genetik miras bakılacaksa eğer, anne baba tarafında tekrarlayan hastalıklar, kazalar, iflaslar gibi büyük olaylara bakılıyor.
Bu çalışmaya Jeogram çalışması diyoruz.

Müracat eden kişi ile ön görüşme tamamlandıktan sonra bazen terapist bazende danışanın (açılımcı) seçimi ile çalışma alanına kişiler (katılımcılar) diziliyor. Konu hakkında fikir sahibi olmaksızın büründükleri ruh hallerince davranıyor ve konuşuyorlar.

BİNGO bilinmeyen konunun resmi çekilmiş oluyor yapılan çalışma bir çok konuda kullanılıyor.




Aile dizimleri birçok fiziksel ya da ruhsal sıkıntının altında yatan sebepleri bulmak ve şifalandırmak için kullandığımız, kişilerin problemlerinin minimum düzeyde dile getirildiği ama daha çok içinden geldiği aile sistemine ve köklere bakılan bir ruhsal-enerjetik çalışmadır. Aile dizimleri, varoluşumuzu anlamlandıran en derin kökler üzerinde çalışır, bize ait olan gizli bağlar ve bilinçaltı anlaşmalar ortaya çıkarır ve şifalanmaya alan açar

.


Sevgi ve şifa ile...

Spirituel Terapist
Güneş Mine Güleş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder