6 Eylül 2013 Cuma

Altın Üçgen (3. göz)

Altın Üçgen (3. göz)

                                  
James J. Purner, 1986 yılında her gün yaptığı dört saatlik derin Buda meditasyonlarından birinde ortaya çıkan iki vizyondan sonra Altın Üçgen şifa yöntemini geliştirdi. Bu vizyonlarda ona şifacılık sistemini geliştirmede daha ileri seviyeler için görevlendirildiği, insanların duygusal, ruhsal ve fiziksel sorunları için bu enerji sistemini kullanarak onlara çok etkili yardımlarda bulunabileceği söylendi.Birinci vizyonda James J. Purner, çölde ilerliyor ve eşek üzerine binmiş bir figür ona eşlik ediyordu. Beyaz saçlı figürün üzerinde eski püskü, yırtık pırtık, lime lime bir elbise vardı.


Figür ona zamanın artık geldiği ve rehberinin her zaman onunla beraber olacağını söyledi. Yardım istediği zaman rehberlerine söylemesi yeterliydi, yardım gönderilecekti. Bu sözleri söyledikten sonra figür döndü ve kum tepeciklerinin arasına eşeğini sürüp kayboldu.



Mısır kökenli bu enerji sistemine uyumlandıktan sonra, enerjiyi harekete geçirerek, kendinize ve başkalarına şifa verebilirsiniz. Altın Üçgen enerjisini devamlı kullanırsanız ve enerjiyi üçüncü gözünüzün önünde canlandırırsanız, zihinsel ve telepatik özelliklerinizi artırmanıza da yardımcı olur. Bu sistemle fiziksel düzeyden çok fiziksel sorunların kaynağının yattığı ruh düzeyinde çalışırsınız.

Bu sistemi diğer şifacılık sistemleriyle beraber ya da tek başına kullanabilirsiniz. Altın Üçgen enerjisi çok özel bir enerjidir ama bütün diğer enerji sistemleriyle beraber uyumlu çalışır. Diğer enerji sistemlerinin şifa etkilerini yüzde yüz artırır. Seans sırasında enerji alan kişi sıcaklık, hafif titreşimler vb deneyimler. Bazı kişiler çok acayip bir soğuk hissine de kapılabilir.

Altın Üçgen enerjisiyle şifa çalışmaları yüz yüze ya da uzaktan yapılır, zamandan ve mekandan bağımsız çalıştırılabilir. Bu şifa enerjisini verirken, alıcıya dokunmanız gerekmez. Enerjiyi alanın da, gönderenin de içinde çok güzel duygular uyandırabilir. Şifa göndermek için, alıcı konumundaki kişinin iznini almak gerekmez ama şifa göndereceğiniz kişinin iznini almak elbette iyi bir fikirdir.

Enerjiyi göndermek için, üçüncü göz çakramızın üzerine bir altın üçgen çizeriz. Kişinin Yüksek Benliğine ya da ruhuna, enerjiye ihtiyacı varsa kabul etmesini söyleriz. Kabul ediyorsa enerji akmaya başlar. Kabul etmiyorsa çalışmayı keseriz. Bu süreçte kendi iç sesimize ve Yüksek Benliğimize danışırız.

Uyumlandıktan sonra enerjiye bedeninizde akmasını söyleyin. Gözünüzü kapatırsanız üçüncü gözünüzün olduğu yerde, alın çakranızda Altın Üçgen piramidini görecesiniz ya da hissedeceksiniz.

Bu enerji astım, HİV/AİDS, kanser, kalp, hepatit, bazı ilaçlarla şifa bulamayan kronik hastalıkları tedavide çok etkili çalışır. Her zaman başarı sağlanamasa da şifa verme oranı çok yüksektir. Özel bir ruhsal çalışma tekniğidir, değişik şekillerde kullanılabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder