6 Eylül 2013 Cuma

NeuroFormat Nedir?

NeuroFormat Nedir?

                                       

NeuroFormat™, kelime anlamı olarak, nörolojiyi formatlama, yeniden biçimlendirme anlamına gelmektedir. Özellikle son 20 yılda geliştirilmiş çok etkili yöntemlerin NeuroFormat™ modeli içerisinde, en etkili oldukları alan
larda kullanılarak beynin sağlık, başarı, mutluluk için yeniden programlanmasını sağlar. İçerisinde, enerji psikolojisi, EFT, NLP, Gestalt, Kinesiyoloji, Psych-k, Meta-Medicine, Sedona Metodu, German New Medicine, EMDR gibi bir çok metodolojinin özünü barındırmaktadır.
Beyin, bizim konuşma terapileriyle yapmaya çalıştığımızdan çok daha hızlı şekilleniyor. Mesela, bir sürücü geçirdiği bir kaza anında 1-2 saniyelik bir zaman diliminde araba kullanmaktan, hayat boyu korkmayı öğrenebiliyor. Klasik yöntemler, bu kişiye günlerce sürecek konuşmalarla arabadan korkmamayı sağlamaya çalışıyor. Beynimizin, bu durumda sakin kalmayı geri öğrenmesi için sadece 1-2 saniyesi var. NeuroFormat™ yöntemleri, değişimi bu kısa sürede gerçekleştirilmek üzerine yoğunlaşmakta, klasik yöntemlerde aylar alabilen tedaviler, bu metodoloji içerisinde saatler içerisinde NeuroFormat Nedir?
NeuroFormat™, kelime anlamı olarak, nörolojiyi formatlama, yeniden biçimlendirme anlamına gelmektedir. Özellikle son 20 yılda geliştirilmiş çok etkili yöntemlerin NeuroFormat™ modeli içerisinde, en etkili oldukları alanlarda kullanılarak beynin sağlık, başarı, mutluluk için yeniden programlanmasını sağlar. İçerisinde, enerji psikolojisi, EFT, NLP, Gestalt, Kinesiyoloji, Psych-k, Meta-Medicine, Sedona Metodu, German New Medicine, EMDR gibi bir çok metodolojinin özünü barındırmaktadır.
Beyin, bizim konuşma terapileriyle yapmaya çalıştığımızdan çok daha hızlı şekilleniyor. Mesela, bir sürücü geçirdiği bir kaza anında 1-2 saniyelik bir zaman diliminde araba kullanmaktan, hayat boyu korkmayı öğrenebiliyor. Klasik yöntemler, bu kişiye günlerce sürecek konuşmalarla arabadan korkmamayı sağlamaya çalışıyor. Beynimizin, bu durumda sakin kalmayı geri öğrenmesi için sadece 1-2 saniyesi var. NeuroFormat™ yöntemleri, değişimi bu kısa sürede gerçekleştirilmek üzerine yoğunlaşmakta, klasik yöntemlerde aylar alabilen tedaviler, bu metodoloji içerisinde saatler içerisinde

http://www.neuroformat.com/
 
sitesinden alınmıştır
 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder