24 Eylül 2013 Salı

Aura Görme



AURİK BEDEN ÇAKRALARIN 3 ANA İŞLEVİ VARDIR:

1) Her aurik katman dolayısıyla fiziksel bedeni canlandırmak
2) Ben şuurumun farklı unsurlarının gelişmesini sağlamak. (her çakra belirli bir psikolojik işlev ile ilgilidir)
3) Enerjiyi aurik düzeyde iletmek. (Her aurik katman fizik bedenin aynı bölgesinden yerleşmiş yedi ana çakranın özelliklerine sahiptir.  Her bir üst katman gittikçe artan frekans oktavına sahip olduğuna göre bu mümkündür. Örneğin 4. Çakra için gerçekte her biri öncekinden daha yüksek frekans bandında sahip yedi çakra mevcuttur.)

Ruhsal Arınma Süreci:
15 gün için 15 boncuk alın. Bu 15 boncuğu kendinizle beraber taşıyacaksınız.  Bu çalışmanın adı susma orucudur. Susma orucundan kasıt tümden susmak değil eleştirmeyecek yargılamayacak dedikodu yapmamak ve yapılmasına izin vermemektir. Tüm bunları yaparken de kırıcı olmamak şartımız var. Her kural dışı için bir boncuğu kaybedeceksiniz. 15 gün bitiminde boncuklarınız bitmemiş olması temel amaçtır.

2. Çalışma: 21 gün boyunca bir detox yapacağız. Çay, kahve, sigara, yağlı kızartma, tatlı, asitli alkol, tütün yok. Toprakta yetişmeyen hiçbir şeyi yemiyoruz. Taze sıkılmış meyve suyu  ve su dışında içecek yok. Hamur işi yok. Makarna, pilav ve ekmek serbest olmakla birlikte bunun dışındaki tüm hamur işleri yasak(Makarna ev yapımı olmaması koşuluyla). 21 günün sonunda kendinizi yenilenmiş ve daha aktif hissedeceksiniz. Geri kalan ömrünüzün yeni miladını, zaten uyumlama aldığınız ilk gün ilan etmiştiniz şimdi 21. Günden sonra meyveleri yemeye başlayacaksınız.

3. Çalışma: Çevrenizde kabul edeceğine inandığınız, gerçek anlamda rızası olan  birkaç kişiye uzun reiki çalışması şifa terapisi yapmalısınız. Bu derste öğrendiğiniz tüm bilgileri güncelleyecek ve daha kalıcı hale geçirecektir ve birkaç kişiye de kısa reiki şifa seansı yapabilirsiniz.



AURA GÖRME: Bir kişiye dikkatinizi yoğunlaştırıp baktığınızda bir süre sonra gözleri sizi yakalayacak ve size bundan vazgeç bakışı atacaktır. Öfkelidir üstelikte. Peki, sizin baktığınız kişi nereden anladı? Enerji alanları birbiri içinde etkileşir. İnsanlar onlara baktığınızı fark edince sinirlenir çünkü bir şekilde iç dinamiklerini görürsünüz diye. Hepimizin sorunları vardır. Bunların bir kısmını saklamaya çalışırız. Bu sebeple kişilere değil nesnelere odaklanmak daha iyidir. Kâinattaki her şey enerji olduğu için metal paranında, yanan mumunda, aşkında, civcivinde aurası vardır. Daha basit bir teknikle havanın açık olduğu bir gün çimlere uzanın ve gökyüzünü izleyin. Küçük ozon küreciklerini görmeniz 1 dakika almayabilir. J sonrası kendiliğinden olagelecektir ağaçlara dikkatli bakarsanız etrafında yeşil sis bahar aylarında ise tomurcuklar etrafında pembe aura görülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder