8 Eylül 2013 Pazar

"Tekrar Bağlantı Şifası" Kitabı Önsözü



Tekrar Bağlantı Şifası - The reconnection


Entropi kavramı, ‘düzensizlik’ kavramıyla eşleştirilir. Ve evrenin entropisi her daim artmaktadır, yani düzensizliği. Tekrar Bağlantı Şifası® frekanslarının olduğu yerde ise, entropi azalır, yani ortam düzenliliğe doğru gider. Bir diğer manada, olması gerektiği hale döner. Bu, Tekrar Bağlantı Şifası® frekanslarının olduğu ortam için geçerli olmakla birlikte, Tekrar Bağlantı Şifası® seansını deneyimleyen kişi için de geçerlidir. Tekrar Bağlantı Şifası® frekansları vasıtasıyla kişi, ‘olması gerektiği hale’ evrilir. Mesela hastalık durumunda düzensizliğe doğru giden hal düzene doğru gidebilir, yani şifaya.



Tekrar Bağlantı Şifası®, dünya çapında ünlü belli bilim adamlarının ‘etkilerini’ kabul ettiği ‘yeni’ frekans spektrumunda gelen bir şifa formudur. Tekrar Bağlantı Şifası® frekansları yoluyla fiziksel, zihinsel, ruhsal ve duygusal her anlamda şifa gelir, zira şifa tüm bünyeye gelir. Ve kişi için ne gerekiyorsa, seans süreci dahilinde o gerçekleşir. Seans sırasında Tekrar Bağlantı Şifası® frekanslarını alan kişilerde en yaygın görülen belirtiler; el kol ve bedenin değişik yerlerinde (aynı anda tüm bedende de olabilen) istemsiz kas hareketleri, göz kapaklarının hızlı titreşimi, nefes alıp-verişin değişmesi olmakla birlikte; Tekrar Bağlantı Şifası® frekansları boyutlar arası ışık spektrumundan geldiği için kişinin bilinci bir üst seviyeye çıkıp uyku halinden çok farklı olarak -sadece kişiye has olacak şekilde- rüyaya benzer şekilde vizyonlar görebilir, hatta nadiren hiç duymadığı renkler görebilir ve melodiler duyabilir.
Tekrar Bağlantı Şifası® frekansları vasıtasıyla dünyada yüz binlerce kişi çok çeşitli hastalıklarına şifa bulmuşlardır.



Bedenimizde akupunktur noktaları vardır. Ve bu noktalar bedendeki azalarla ve diğer akupunktur noktalarına akupunktur hatlarıyla bağlıdır. Hem nasıl bedenimizdeki akupunktur hatları akupunktur noktalarını birbirine bağlar, aynen öyle de tüm evrende, galaksiler arası sistemde ve yeryüzünde aksiyatonal hatlar vardır ve bu aksiyatonal hatlar evrendeki tüm yıldızlara ve yüksek yıldız noktalarına bağlıdır.

İnsanoğlunun aksiyatonal hatlar vasıtasıyla yüksek yıldız sistemlerine olan bağı, zaman içinde koparıldı. O dönemden bu yana yüksek yıldız sistemleriyle olan bağımız çok daha kısıtlı seviyededir; ve biyolojik sistemi yüksek yıldız sistemleriyle tekrar bağlamak için, akupunktur noktaları bedenin arakesitlerinde ‘yeni’ aksiyatonal hatlarla bağlanmak zorundadır. Bu, yaradılış programları dahilinde moleküler biyolojinin medikal astronomiyle bir araya getirilmesidir. Bu sayede İnsan, yeni bir biyolojik yaradılış programına yükseltilmektedir. İşte Tekrar Bağlantı®, bedenimizdeki akupunktur noktalarını evrende var olan aksiyatonal hatlarla birleştiren benzersiz bir deneyim, eşsiz bir süreçtir. Bu süreç, iki farklı günde yapılan iki seansta gerçekleşir. Tekrar Bağlantı® seansının alınmasına ‘Kişisel Tekrar Bağlantı’ denir. Kişisel Tekrar Bağlantı seanslarının sonrasında, hücrelerimizde ‘spin noktalar’ oluşur ve bedenimizdeki herhangi bir rahatsızlık durumunda yüksek yıldız sistemlerinden ‘spin noktalara’ enerji pompalanır, bu enerji ‘tekrar bağlantı şifası’ formunda gelmektedir. Kişi bunu zaman içerisinde, bedeninde kendisini rahatlatan istemsiz kas hareketleriyle hissedebilecektir, öyle ki, rahatsızlandığınızda hücreleriniz ve dolayısıyla doku ve organlarınız ‘yenilenecektir’. (bkz. The Keys Of Enoch, J. J. Hurtak) Bu sayede on iki biyofiziksel meridyenle olan bağlantınız yenilenecektir.

Bilim Adamlarının Tekrar Bağlantı® İle İlgili Görüşleri

TEKRAR BAĞLANTI® – THE RECONNECTION® KİTABI ÖNSÖZÜ:

Sağlık ve şifanın anahtarını kendisinin “Tekrar Bağlantı®” olarak adlandırdığı; cesur, yardımsever ve şefkatli bir klinikçi Dr. Eric Pearl hakkında bir kitap okumak üzeresiniz. Dr. Pearl’ü ilk kez, Arizona Üniversitesi’nde Dr. Andrew Weil’in düzenlediği Program in Integrative Medicine’da (Bütünleyici Tıp) dinlediğimizde, onun dürüstlüğünden ve açık kalpliliğinden çok etkilenmiştik. Dr. Pearl, Los Angeles’taki en iyi kazanan karyopraktik doktor muayenehanelerinden birine sahipken bunu terk etmiş, tıp ve şifadaki çok önemli ve tartışmalı bir konuya yönelerek ruhsal bir yolculuğa çıkmış bir insandır.

Enerji ve enerjinin taşıdığı bilgi; sağlık ve şifada önemli bir rol oynamakta mıdır?
Zihinlerimiz bu enerjiye bağlanabilir mi? Onu kontrol etmeyi öğrenerek kendimize ve başkalarına şifa vesilesi olabilir miyiz?
Yaşayan enerjiden oluşan, bizlerin de bağlanmayı öğrenebileceği ve sadece kendi sağlığımızı değil, aynı zamanda gezegenin tamamını da şifalandıracak daha büyük bir gerçeklik var mıdır?

“Dr. Pearl aklını mı kaçırdı?” diye düşündü. “Ya da, yoksa kendi kalbindeki ve kozmosun yaşayan enerji kalbindeki bilgelikle 'tekrar bağlantı' mı kurdu?”

Doğruyu söylemek gerekirse, Dr. Pearl ile tanıştığımızda bunu bilmiyorduk. Ancak Dr. Pearl, “görelim bakalım” taraftarıydı. Bunun anlamı, iddialarının –ve yeteneklerinin– laboratuar şartlarında araştırılmasıydı ve bakış açısı “Bunlar gerçekse ortaya çıkacaktır; değilse, hatayı yakalarız” şeklindeydi.

Arizona Üniversitesi’ndeki İnsan Enerji Sistemleri Laboratuarı (The Human Energy Systems Laboratory), zihin-beden tıbbı ve ruhsal tıbbın birleştirilmesi konuları üzerinde çalışmaktadır. Dr. Pearl ile çalışmaktaki amacımız, Tekrar Bağlantı Şifası®nın doğru olduğunun kanıtlanması değil, Tekrar Bağlantı® şifa sürecinin kendinin kanıtlaması için bir fırsatın yaratılmasıydı.

Tekrar Bağlantı®’ya Tarihsel Bir Bağlantı

Tekrar Bağlantı kavramıyla olan ilişkim 1960’larda Harvard Üniversitesi’nde mezuniyet sonrası doktora yaptığım dönemlere kadar gider. Son yüzyılın en bütünleyici doktor-bilim adamlarında birinin yönettiği, şifa ve öz düzenleme konusunda yeni ufuklar açan bir araştırmaya katılmıştım. 1932’de, Harvard Üniversitesi’nden Profesör Walter B. Cannon, The Wisdom of The Body isimli klasik kitabını yayınladı. Dr. Cannon bu kitapta bedenin, fizyolojik sağlığı –“bütünlük” anlamındaki Yunanca hael kelimesinden gelmektedir– homeostasis adını verdiği bir süreçle nasıl koruduğunu anlatır. Dr. Cannon’a göre, bedenin homeostatik bütünlüğünü koruyabilme kapasitesi, bedendeki geribildirim süreçlerinin bağlantılı olmasını ve bu geribildirim ağında dolaşan bilgilerin de akıcı ve hatasız olmasını gerektirir.

Bir ısıtıcıya termostat bağlarsanız, oda ısısı düştüğünde termostattan gelen bir sinyal ısıtıcıyı çalıştırır ve oda ısısı normale döner. Termostat geribildirimi sağlamaktadır; sonuç, odanız ve sizin aranızdaki homeostasidir.
Bütün bunları çalıştıran, sistemin içindeki bağlantılardır. Geribildirimi kopartırsanız ısı düzenlenemez. Kısaca ifade etmek gerekirse bu, geribildirim bağıntısının arkasındaki fikirdir.

Harvard Üniversitesi Fizyoloji ve Toplumsal İlişkiler Bölümü’nde genç bir asistanken geribildirim bağlantılarının sadece fizyolojik sağlık ve bütünlük için değil, aynı zamanda doğadaki sağlık ve bütünlük için de çok önemli olduğunu bulmuştum. Geribildirimin bağlantısı bütünlük için temeldir; ister enerjisel, fiziksel, duygusal, zihinsel, sosyal, global, ve dahi astrofiziksel olarak.
Cannon’un “bedenin bilgeliği” ifadesinin çok daha büyük ve evrensel bir prensibi yansıttığını önerdim ve buna “sistemin bilgeliği” ya da daha basit bir deyişle “bağlantının bilgeliği” adını verdim.

Bağlantı olduğunda – ister:
Oksijen, hidrojene suda olduğu gibi kimyasal olarak bağlı olsun;

İster beyin, fizyolojik organlara bedende olduğu gibi sinirsel, hormonal ya da elektromanyetik olarak bağlı olsun;

İster Güneş Dünyaya yer çekimi ve Güneş Sistemi’ndeki elektromanyetik etkilerle bağlı olsun …

… o zaman bilgi ve enerji serbestçe hareket ederi tüm sistemler sağlıklı olurlar, bir bütün olarak kalırlar ve evrimleşirler.

1970’lerin ortasından 80’li yılların sonlarına kadar Yale Üniversitesi’nde psikiyatri ve psikoloji dersleri verirken, bu evrensel bağlantı prensibinin sadece zihin-beden bütünlüğü ve şifa için değil, aynı zamanda doğanın tüm seviyelerindeki bütünlük ve şifa için de geçerli olduğunu gösteren makaleler yayınladım. (Schwardz 1977, 1984). Meslektaşlarımla beraber bütünlük ve şifa elde etmenin beş adımı olduğunu belirledik: dikkat, bağlantı, öz düzenleme, düzen ve rahatlık.

Adım 1: Gönüllü dikkat. Bu sadece bedeninizden akan enerji ile bedeninizle çevreniz arasındaki enerjinin deneyimlenmesidir.

Adım 2: Dikkat bağlantı yaratır. Zihninizin bilinçli ya da bilinçsiz olarak enerji ve deneyimlemesine izin verirseniz, bu süreç hem bedeninizde, hem de bedeninizle çevreniz arasından bağlantıların kurulmasını sağlar.

Adım 3: Bağlantı, “öz düzenleme”yi besler. Müzik ya da sporda birlikte başarı elde eden sporcular ya da müzisyenler gibi, oyuncuların arasındaki dinamik bağlantılar takımın koçların ve önderlerin rehberliğinde organize olmasını ve kendisini kontrol edilmesini sağlar (“öz düzenleme” deneyimi).

Adım 4: Öz düzenleme, düzen getirir. Bütünlük, başarı hatta güzellik olarak deneyimledikleriniz, öz düzenlemenin mümkün kıldığı bir organize olma sürecini yansıtır.

Adım 5: Düzen, rahatlık ile ifade edilir. Her şey muntazam olarak bağlandığında ve parçaların (oyuncular) rollerini oynamalarına izin verildiğinde, öz düzenleme çabasızca gerçekleşir. Süreç akar.

Bunun tersi de geçerlidir. Yani; bölünme ve hastalık için yine beş adım vardır: dikkatsizlik, bağlantısızlık, öz düzensizlik, düzensizlik ve rahatsızlık.

Bedeninize dikkat etmezseniz (Adım 1) bu, bedeninizde ve bedeniniz ile çevre arasında bağlantısızlık yaratır (Adım 2), bu da bedeninizin öz düzeninin bozulmasına yol açar (Adım 3), sistemde düzensizlik ortaya çıkar (Adım 4) ve rahatsızlık olarak deneyimlenir (Adım 5).
Kısaca ifade etmek gerekirse, bağlantı düzen ve rahatlığa, bağlantısızlık da düzensizlik ve rahatsızlığa yol açar.

Dr. Pearl’ün kitabını okurken, bu bağlayıcı adımların her aşamada yaşama geçtiğini göreceksiniz –enerjisel aşamadan zihin– beden aşamasına ve ruhsal aşamaya kadar. Bu yeni tür şifayı anlamanın anahtarı, “tekrar” kelimesinden geçer; tekrar dikkat etmek, tekrar bağlanmak, tekrar öz düzenlenmek ve şifayı tekrar düzenlemek.
Tekrar Bağlantı®’nın Bilgeliğinin Keşfedilmesi

Stephen Sondheim’in nokta çalışmaları yapan bir ressamdan söz eden Sunday in the Park with George isimli müzikalindeki George Seurat, güzelliğin yaratılmasını noktaların birleştirilmesi süreci olarak tanımlar. Seurat, renkli noktaların organize edilmesi ve bağlanması konusunda bir ustadır ve böylece meydana getirdiği güzellikler bugün bile hepimizi etkilemektedir. Sondheim, bu sürecin önemini birkaç kelime ile basitçe hatırlatır: “Bağlan George, bağlan.”

Bu kitabı okurken tekrar bağlanma yolculuğuna katılacaksınız. Zihniniz ve kalbiniz genişleyecek ve Dr. Pearl, kendi yaşamındaki noktaları birleştirdikçe onlar da birleşecek. Tekrar bağlantın sürecini keşfederken şüphe ve sıkıntılar yaşamış yetenekli bir şifacının ruhuna gireceksiniz ve hastaları şifa aldıkça deneyimlediği derin şükran ve tatmine şahit olacaksınız.
Bu kitapta yazılan her şeyin bilimsel olarak kabul edildiğini ima etmek istemiyoruz. Dr. Pearl de istemiyor. Kendi deneyimlerini paylaşıyor, kendi vardığı sonuçları sunuyor ve sizlerin de kendi sonuçlarınıza varmanıza izin veriyor. Yolculuk devam ediyor.
Dr. Pearl’ün kanıta dayalı tıbba uzun vadeli taahhüdü vardır. Şu ana kadar laboratuarlarımızda yürütülmüş olan temel bilimsel çalışmalar, kendisinin öngörüleri ile şaşırtıcı derecede tutarlıdır ve geleceğe dönük çalışmalar da planlanmaktadır. Kitabımızın adından anlaşılacağı gibi, The Living Energy Universe (Yaşayan Enerji Evreni), şifa için gerekli olan bilgelik çevremizdedir ve en yüksek amacını gerçekleştirebilmek için bağlanılmayı beklemektedir.
Bizlere olduğu gibi, bu kitabın sizleri aydınlatmasını ve ilham vermesini temenni ederiz.
Prof. Dr. Gary E. R. Schwartz, ve Prof. Dr. Linda G. S. Russek.


Dr. Eric Pearl Hakkında

Uluslar arası Şifacı olarak tanınan Dr. Eric Pearl, bugüne dek dünya çapında sayısız TV programına çıkmış, Birleşmiş Milletler’de davetli olarak konuşma yapmış, dünyanın en büyük arenası olan Madison Square Garden’da sahne almış, kendisi hakkında New York Times dahil olmak üzere birçok yayına haber konusu olmuş ve The Living Matrix adlı belgeselde başrol almıştır.

Bir doktor olarak Eric, 12 yıl boyunca yüksek başarı ile karyopraktislik yapmıştır, ta ki bir gün hastaları, o kendilerine dokunmazken hastaları sanki onun ellerini dokunuyormuş gibi hissettiklerini söylemeye başlayana kadar. Daha sonra kanser, AIDS’e bağlı hastalıklar, epilepsi, kronik yorgunluk sendromu, MS (multiple sklerosis), eklem iltihabı romatizması (rheumatoid and osteoarthritis), doğum sakatlıkları, beyin felci dahil olmak üzere ve diğer ciddi hastalıklardan mucizevî şekilde şifa bulduklarını belirten hastalarla seanslar yaptı. Tüm bunlar, Eric ellerini basitçe onların yakınında tuttuğunda gerçekleşti ve o günden bu zamana dek bu durum devam etmektedir.

Hastalarının gerçekleşen şifaları bugüne dek altı kitapta yazılmıştır, bunlardan biri de Eric’in 30’dan fazla dile çevrilmiş olan kendi uluslar arası kitabıdır, Tekrar Bağlantı®: The Reconnection®.

Los Angeles’ta başlamış olmakla birlikte, Eric ve Tekrar Bağlantı Şifası® dünya çapında en ünlü hastane ve üniversitelerden doktor ve tıp profesörleri tarafından büyük ilgi görmüştür. Bunlar arasında Jackson Memorial Hastanesi, UCLA (Kaliforniya Üniversitesi, Los Angeles), Cedars-Sinai Tıp Merkezi, VA Hastanesi, Minnesota Üniversitesi, Miami Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Arizona Üniversitesi sayılabilir. Bununla birlikte, Dr. Andrew Weil’in ricasıyla Arizona Üniversitesi’nde doktorlara seminer vermiştir. Yeni araştırma programları çeşitli araştırma merkezlerinde Prof. Dr. Gary Schwardz, Prof. Dr. Konstantin Korotkov, Prof. Dr. William Tiller gibi saygın bilim adamları tarafından ve başka bilim adamları tarafından yürütülmektedir.

Eric, yıl boyunca ışık ve bilgiyi gezegene getirme adına tüm dünyayı dolaşarak seminerler vermektedir. O, “enerji şifası”na ve bugüne dek deneyimlenenlerin tümünün dışında bir şifa seviyesine ulaşma “tekniği”ni aşmaya izin veren bu yeni, her şeyi kapsayan şifa frekansları spektrumunu (tayfını) nasıl aktive edeceğimizi ve kullanılacağımızı öğretir. Bugüne dek 60’tan fazla ülkede 65000’den fazla kişiye bu yeni şifa seviyesini öğretmiş olup, dünya geneline yeni şifacılar getirmiştir......http://siriusufo.org/forum/index.php



Tekrar Bağlantı Şifası® Hakkında Bilimsel Bir Makale
http://www.cagridindar.com/tekrar-baglanti-sifasi-ve-tekrar-baglanti/tekrar-baglanti-sifasinin-bilimsel-makalesi



Tekrar Bağlantı Videoları: http://www.xxxxx/tekrar-baglanti-videolar


Kitap: http://www.dr.com.tr/Kitap/Tekrar-Baglanti/Eric-Pearl/Egitim-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0000000299499


www.thereconnection.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder